Lakberendezés

A legújabb trend a szőnyegpiacon

trendi geometrikus szőnyeg

A szőnyeg szinte minden otthon tartozéka, már-már kihagyhatatlan lakberendezési kiegészítő. Manapság rengeteg szőnyeg közül választhatunk akár a lakberendezési üzletek polcairól, akár webshopokból, mégis van valami, ami újdonságként hat és szerencsére egyre népszerűbb.

Folttaszító szőnyeg

Létezhet, hogy egy szőnyeg folttaszító legyen? Igen! Egyre népszerűbb és egyre nagyobb teret hódítanak az úgynevezett Aqua Clean vagy másképpen Easy Clean szennytaszító bevonattal ellátott szőnyegek.

Ennek a speciális, forradalmian új technológiának köszönhetően a gyártók a szőnyegek felületét egy olyan rendkívül vékony, szabad szem számára észrevehetetlen réteggel látják el, amely képes a szennyeződéseknek ellenállni.

Az olyan szennyeződések, mint a kávé, a vörösbor, a kakaó, a csokoládéfoltok, különböző szószok, de még a zsír-, és az olajfoltok is könnyedén eltávolíthatóak a szőnyeg felületéről az Aqua Clean technológiának köszönhetően.

Ez a védőréteg egyszerűen nem engedi, hogy a szennyeződések bejussanak a szőnyeg szálai közé, hanem egyszerűen megtapadnak ezen a felső, hajszálvékony rétegen, amelyről csupán tiszta víz segítségével maradéktalanul eltávolíthatóak.

Felmerülhet a kérdés, hogy miként lehet a szőnyeg felületéről a szennyeződéseket teljesen eltávolítani, nem tapad-e meg a szőnyeg felületén a kosz és a por vagy bármilyen folt.

A szennytaszító réteg olyan speciális védőréteg, amelyről a szennyeződést két nagyon egyszerű lépésben teljesen el tudod távolítani: ha foltot ejtettél a szőnyegen, akkor egy törlőkendő segítségével itasd fel a foltot, majd önts rá egy kevés tiszta vizet és egy nedves törlőkendő vagy nedves szivacs segítségével, körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot.

A legmakacsabb zsírfolt is könnyedén eltüntethető a szőnyegről néhány perc alatt.

Antiallergén szőnyegek

A speciális védőréteg nemcsak a foltot, de a port és vele együtt a poratkát sem engedi a szőnyeg mélyebb rétegébe jutni, így a port és a poratka porszívóval pillanatok alatt teljes mértékben letakarítható a szőnyegről.

Így végre a porallergiások is nyugodtan teríthetnek a nappaliba vagy a hálószobába kényelmes, puha szőnyeget anélkül, hogy állandóan a porallergia tüneteivel kellene küzdeniük.

Ez a speciális folttaszító réteg teljesen lefedi a szőnyeg felületét, de olyannyira vékony, hogy a szőnyeg nem lesz tőle merev tartású, kemény vagy nehezen hajlítható. Éppen ellenkezőleg! Az Aqua Clean réteggel rendelkező szőnyegek kifejezetten puha tapintásúak, könnyen feltekerhetőek, hajlíthatóak és kifejezetten melegérzetet adnak a talpunknak.

A folttaszító bevonattal rendelkező szőnyegeket már szerencsére egyre több webáruházban megvásárolhatod, így ezek után nem kell bajlódnod a szőnyegtakarítással és a szőnyeg minduntalan súrolásával ahhoz, hogy azt mindig tisztán tudhasd.

Pénztárcabarát árak

Az Aqua Clean folttaszító réteggel rendelkező könnyen tisztítható szőnyegek árfekvése kifejezetten baráti, főleg, ha belekalkulálod, hogy semmilyen szőnyegtisztító szert vagy vegyszert nem kell alkalmaznod a tisztítása során.

Ha szeretnél kevesebb házimunkát és ragyogóbb lakást, keresd a webshopokban az Aqua Clean matricával ellátott szőnyegeket és könnyítsd meg az életed!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: