Támogatott tartalom

A minőségi kávéélményhez minden egyes részlet hozzájárulhat

kávé

A zöld kávé megérkezésétől a pörkölésig hosszú az út, viszont minden egyes stáció lényeges, ahogy végül a pörkölés milyensége is. Pedig utóbbira viszonylag kevesen gondolnak, s utóbbiról még kevesebben tudnak, úgyhogy íme, az alábbiakban kicsit közelebb hozzuk azokat a bizonyos műhelytitkokat.

A pörkölés a kávéremekelés alfája és ómegája!

Divatos szóval élve odapörkölni a kávénak jó dolog, na de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen pörkölőről is beszélünk. Az Ebenica sokat látott, az évek során minden hozzá fűzött reményt beteljesítő profi kávé pörkölő használata a gyakorlatban egyet jelent az ízletes, karakteres minőséggel.

Az egyik legfontosabb alapelv, hogy az emberi tényezők soha, semmilyen körülmények között nem helyettesíthető, de azért az innovatív technológia sokat adhat hozzá a pörkölés sikeréhez. Ráadásul ilyen módon a magas minőség nemcsak egyszer-egyszer érhető el, hanem folyamatosan megőrizhető.

A modern eljárás minden egyes paramétere nyomon követhető és beállítható, mint például idő, nyomás, levegő hőmérséklete a dobban, vagy a szemek hőmérséklete. Ezen kívül a külső tényezők sem vehetőek félvállról, mint például a külső hőmérséklet, vagy éppen a levegő nedvességtartalma, ezért annyira fontos, hogy a pörkölés minden egyes fázisa felügyelet alatt zajlik.

Ez persze csak egy apró betekintés a kávékészítés izgalmas birodalmába. Ami ellenben a fenti körülményeknek hála ezer százalékosan garantált, az a lefőzött kávé minden egyes kortyolható cseppjében megtestesülő karakter és ízharmónia.

Az ízlelhető minőség bárhol kortyolható?

Igen, köszönhetően az online bárhonnan elérhető kávé shop opciójának. Soha nem volt ennyire egyszerű a rendelés! Innentől kezdve sem otthon, korán reggel, sem a munkahelyen, napközben nem kell lemondani a karakteres kávészemekből főzött fekete ízleléséről.

A választék hatalmas, miközben konkrét típustól függetlenül a prémium, mint minőséget mutató jelző garantálható. Ha pedig úgy tűnik, hogy a bőség zavara már-már zavarba ejtő, akkor a legjobb választási stratégia a kóstolás, ami egyetlen kávérajongó számára sem okozhat nehézséget.

Kép forrása: Shutterstock.com / Szerző: Africa Studio

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: