Támogatott tartalom

A mobiltelefon-tartozékok felturbózzák a készülékünket

mobiltelefon-tartozék

Számos mobiltelefon-tartozék található ma a piacon. Ezek között sok olyan van, amelyik védelmet nyújt, mások pedig inkább hozzátesznek, kiegészítik, sőt, felturbózzák a készülékünket. Hogy melyik miért jó, és miért érdemes ezeket beszerezni? Lássuk!

Mobiltelefon-tartozékok, melyek védelmet nyújtanak

Ha megnézzük a CoolMobile.hu mobiltelefon-tartozékait, láthatjuk, hogy több olyan alkategória is van ezen belül, ami a készülékek védelmét szolgálja. Ez nem véletlen. Ma már egy-egy telefon ára vetekszik egy komolyabb laptop árával, és egy havi fizetést (vagy többet) is otthagyhatunk a kasszánál, ha egy csúcskészüléket szeretnénk magunknak.

A védelmük pedig már csak az értékük miatt is nagyon fontos! De azért is, mert szeretnénk bennük sokáig gyönyörködni, és az értékük is rohamosan csökken, ha tele vannak sérülésekkel, karcolásokkal.

Épp ezért mindenképp érdemes az okostelefonunkat akár egyszerre többféle védelemmel is ellátni. A komolyabb sérülésektől megvédheti őket egy erős tok, a kijelzőt pedig egy védőüveg. Használhatunk természetesen fóliát is, azonban az csak a karcolásoktól fogja megóvni, a komolyabb törésektől nem.

Hogy sokáig bírja az okostelefonunk

Nem csak külső védelemmel lehet kitolni egy telefon használhatóságát. Egy külső akkumulátorral például sok esetben plusz órákat nyerhetünk a használat szempontjából. Így tovább játszhatunk, cseveghetünk, videótelefonálhatunk vagy filmezhetünk rajta.

De egy jó töltő is hasznos lehet. Ha például sokat vagyunk úton, akkor érdemes beszerezni egy szivargyújtós töltőt is. Így útközben is bármikor, az autónk segítségével tölthetjük a készülékünket.

Az is lehet, hogy nem az energia a szűk keresztmetszet, hanem például a tárhely. Ha így van, és bővíthető a telefon, akkor érdemes beszerezni egy nagy méretű microSD kártyát, hogy ne fogyjunk ki a tárolókapacitásból. Így bátran kattintgathatunk egész nap, vagy videózhatjuk házi kedvenceinket, gyermekeinket stb.

Így hozhatunk ki többet a készülékünkből!

Ha igazán fel szeretnénk turbózni az okostelefonunkat, ahhoz is találunk megfelelő kiegészítőket.
Gondoljunk a vezeték nélküli fülhallgatókra, melyek megadhatják számunkra azt a szabadságot, amire szükségünk van, például sportolás közben.

De ha már Bluetooth, ne feledkezzünk meg az ily módon csatlakoztatható hangszórókról sem. Ezekkel rögtön mi lehetünk azok, akik szórakoztatják a társaságot, akiknél gyakorlatilag mindig van egy “modern zsebrádió”, és vele érkezik a jó hangulat is.

Amikkel viszont igazán sokat ki lehet hozni egy okostelefonból, azok az okoseszközök, pl. az okosórák. Ezekkel anélkül is számos dolgot elvégezhetünk, hogy elővennénk az telefonunkat. Egyfajta meghosszabbításai a készülékeknek. Kedvünkre fizethetünk, telefonálhatunk és üzenhetünk vele.

Mint látható, számos hasznos tartozék létezik. Érdemes foglalkozni velük és kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: