Támogatott tartalom

A testvéri kötelék erősítése

testvéri kötelék

A testvér az a családtag, aki megmarad nekünk, ha a szüleink már nem élnek. Igyekszünk mindig közel lenni hozzá, de előfordulhat, hogy idővel eltávolodunk egymástól, és meg kell találni a hozzá visszavezető utat. A testvéri kötelék erősítése azonban nem egyszerű feladat, hiszen mind a két félnek tennie kell érte.

Ebben a cikkben olyan ötletekkel és tippekkel szolgálhatunk, amelyek garantáltan segítenek abban, hogy a két tesó ismét jóban lehessen.

Testvér pólók és ruházati cikkek

Lehet, hogy a testvéri kötelék erősítése címszó alatt mindenki a kommunikációra és az együtt töltött időre gondol, pedig megannyi egyéb lehetőségünk van arra, hogy közelebb érezzük magunkat a másikhoz.

A Pamutlabor Pólónyomda testvéreknek való pólói ugyanis úgy lettek megalkotva, hogy bármilyen ember számára megfelelőek lehessenek. A “Senki sem tökéletes nagytesó”, a “Vigyázat, őrült testvér”, vagy éppen a “Ne merj kötekedni a testvéremmel” mind arról tanúskodik, hogy milyen közel vagyunk a kedvenc családtagunkhoz.

A felsők pamutból készülnek, a simogatnivalóan puha anyag pedig gondoskodik arról, hogy a ruhadarabok mindig kényelmesek és egész nap viselhetőek legyenek. Több színben és méretben kaphatóak, így rendelhetünk akár fekete, fehér, de még narancssárga és tengerkék változatot is.

A legnagyobb előnyük pedig, hogy évekig viselhetőek, hiszen a mosható felsőkön található minták nem kopnak, de maga a póló sem megy össze. Van ennél jobb testvéri köteléket erősítő dolog?

Mi jöhet még szóba?

Ahogy a párkapcsolatokban, itt is lényeges az otthoni kommunikáció, illetve a családi és a társadalmi értékek erősítése. A testvéreknek tudniuk kell egymással beszélgetni, bármilyen témáról is legyen szó.

Az együttérzés, a megbocsátás kérése, valamint a jó kapcsolat megteremtése lehetővé teszi, hogy gyűlölet és harag nélkül forduljunk a másikhoz. Fontos tartani a hagyományokat, ajándékokkal meglepni a testvérünket, hogy érezze, gondoskodunk róla.

Itt jöhet szóba egy-egy testvérmintás párnahuzat, telefontok, egy kávésbögre, esetleg egy közös vászonkép. Utóbbi azért is remek választás, mert azt bárhova kiteheti a lakásában, ezáltal mindig vele lehetünk, még akkor is, ha éppen a világ másik végén élünk. A csúcsminőségű anyagból készült képek hosszú ideig színesek maradnak, nem kopnak és halványodnak el.

Karácsony a testvérünkkel

Az ajándékozásnak főleg karácsony idején van nagy jelentősége. Természetesen a születésnap is egy fontos esemény, de az ünnepek alatt nagy valószínűséggel össze tudunk majd futni a másikkal, hogy az egész család együtt pihenhessen, beszélgessen vagy egyen és igyon.

Ilyenkor jó választás lehet egy egyedi feliratos termék, egy baby body (amennyiben van gyermeke), egy kutyás póló (ha kisállattal él együtt), de szóba jöhet a már említett telefontok, hiszen mobilja mindenkinek van.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: