Lakberendezés

A tibeti lakberendezés különleges világa

tibeti lakberendezés

A tibeti kultúra híres egyedi stílusáról, telt színeiről és különleges szimbólumvilágáról, amely a művészetüktől kezdve a berendezési tárgyakig mindent áthat. A tibeti, nepáli lakberendezési stílus világszerte egyre népszerűbbé válik a rusztikus himalájai érzésvilágának köszönhetően.

Miért szeretjük a tibeti falidíszeket?

tibeti falidíszek, szobrok, képek a tibeti lakberendezés és stílus alapvető elemei. A takarók kiváló minőségű anyagokból, például jakgyapjúból és pamutból készülnek, és egyedi mintákkal és mintákkal rendelkeznek, amelyek a tibeti kultúrát és spiritualitást tükrözik.

A Buddha szobrok és hangtálak aprólékosan kidolgozott szépségükről ismertek, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy az otthon bármelyik helyiségét himalájai életérzéssel töltsék el.

A Karma Guru Tibetshop eredeti tibeti és nepáli lakberendezési tárgyak díszek széles választékát találja, beleértve a pamutból készült ágytakarókat is, különböző méretekben és színekben. Ezeket a tárgyakat szeretettel és gondossággal készítik a nepáli és indiai kézművesek, és mindegyik egyedi mintázatú.

Miért szeretjük a keleti ülőpárnákat?

tibeti lakberendezés
Kép forrása: Karmaguru.hu

A falidíszek és szobrok mellett a színpompás párnák is fontos elemei a tibeti lakások berendezésének. A tibeti otthonok éppen úgy elképzelhetetlenek ülőpárna nélkül, mint az európai otthonok szék nélkül.

Ezek a párnák általában kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készülnek, melyeket természetes alapanyagokkal töltenek meg. Az ülőpárnák általában kerek formájúak és kényelmesen megtámasztják a hátat és a csípőt ülés közben.

Ami még nem maradhat el, az a mély színek közötti csillogás és az illatok

A ragyogást, a sejtelmes fényeket legtöbbször fényes sárgaréz, vagy vörösréz lámpák, szobrok, falidíszek, gyertya- és mécsestartók jelentik. Ide sorolható még a szépen megmunkált tibeti hangtál is. Az aromalámpák, füstölőtartók s természetesen a hozzájuk való füstölőszerek és illatosítók is megtalálhatók. nem csak a hagyományos keleti illatok, hanem a modernebb, wellnesshez illő aromák is.

Akár egy dekoratív falidíszt, lámpát keres a nappalija hangulatának fokozására, akár egy természetes alapanyagú ülőpárnán pihenne meg, a Karma Guru Tibetshop kínálatában rátalálhat az új kedvenc himalájai lakberendezési stílusára.

Szerző: honlapszövegírás

Képek forrása: Karmaguru.hu

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: