Támogatott tartalom

Az egyik legsokoldalúbb bútor a kinyitható kanapéágy

kanapéágy

A multifunkcionalitás napjainkra még nagyobb jelentőségűvé vált, főleg olyan lakásokban, amelyek kisebb alapterülettel rendelkeznek, és ahol szinte egy légtérben kell megoldani a hálószoba, a nappali, a vendégszoba, az étkező és a dolgozószoba funkcióját.

Egy ilyen kis lakásban, garzonban a legsokoldalúbb bútor, amelyet egy éppen most beköltözőnek érdemes beszereznie, az a kinyitható kanapé.

Amikor egy új bútor beszerzésre kerül

Egy kanapé vásárlása több okból is megtörténhet és attól is függ, hogy milyen korosztályú egyén és hányan költöznek. Új lakás vásárlásakor döntő, hogy az adott kanapéágy hová fog kerülni, ez meghatározza a méreteit is. Egy nagyobb család esetében viszont az is előfordulhat, hogy a már meglévő fekhelyet kell egy újra lecserélni.

Mindkét esetben jó szolgálatot tehet számunkra a Nonstop Bútor webáruház kanapé választéka, mely példátlan mennyiségben tárja elénk napjaink kanapékollekcióit. A népszerű és régóta ismert webáruház folyamatosan megújítja kínálatát, mivel egyes közkedvelt darabok gyorsan lecserélődnek.

Viszont vannak olyan bútorok, amelyek szinte mindig készleten vannak a nagy igényre való tekintettel, épp ezért érdemes gyakran visszatérni és böngészni az éppen aktuális ajánlatok között.

Számtalan feladatot ellát

Amikor kanapéágy vásárlására adjuk a fejünket, akkor bennünk van az a gondolat, hogy szeretnénk igénybe venni a különféle funkcióit. Kinyitható kanapét akkor vásárolunk, amikor tudjuk, hogy alvásra is kelleni fog, de nappal be kell csukni és olyankor minden egyéb teendő ellátásában lesz kiegészítő bútordarab.

Ilyenek például, ha otthonról dolgozunk és a kanapéra ledőlve püföljük a billentyűket. Vagy ha vendégeket fogadunk, és a kanapé előtti dohányzóasztalon megterítve beszélgetünk, esetleg társasjátékozunk. De az is lehet, hogy egyszerűen csak pihenni szeretnénk rajta, közben filmet nézünk vagy olvasunk.

Megannyi szempontnak tud eleget tenni egy kinyitható kanapé, és akkor még nem beszéltünk a tároló funkciójáról hiszen egyértelmű, hogy ágyneműtartós változatot érdemes beszerezni. Ilyenkor az ágyneműket, takarókat el lehet rejteni a bámészkodó szemek elől, de biztos marad még hely egyéb dobozok, újságok vagy bármilyen, nem gyakran használatos tárgyak tárolására is.

A kanapé olyan, mint egy elemes bútordarab

Ezt természetesen úgy kell érteni, hogy egyszerre kompakt és tetszés szerint variálható. Kis alapterületű lakásba választható egy sima kétszemélyes darab, de egy nagy nappaliba akár egy sarokkanapé vagy egy L- vagy U-alakú megoldás is szóba jöhet. Mindezek tetszés szerinti kialakításban kombinálhatók, kiegészítve egy önálló fotellel és dohányzóasztallal, és bárhová elhelyezhetők.

Ha megvan, hogy milyen méretű kinyitható kanapéágyat szeretnénk, akkor jöhetnek az egyéb szempontok eldöntése, úgymint a szín- és szövetválasztás, valamint olyan kérdések, hogy ki fogja hazaszállítani és összeszerelni. A Nonstop Bútor webáruház számos más kapcsolódó szolgáltatással segíti a hozzá betérőket.

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: