Támogatott tartalom

Az LPG előnyei, amelyek miatt érdemes otthona fűtéséhez használni

gázpalack

A ház fűtési módjának kiválasztása nemcsak a bentlakók kényelmét, hanem a háztartás fenntartásának költségeit is befolyásolja. Sokan egy tartályrendszer telepítése mellett döntenek. Miért telitalálat az LPG? Íme néhány indok, amely mellette szól.

Tiszta és ökológiai

Manapság az otthon fűtésének nemcsak hatékonynak, hanem környezetbarátnak is kell lennie. A folyékony gázzal történő fűtés tökéletesen illeszkedik az ökológiai irányzatokhoz. Ez egy tiszta üzemanyag, amely gyakorlatilag száz százalékban ég.

Ebben a folyamatban nem keletkeznek káros anyagok, mint például a szénfűtésnél. Szintén nem lép fel por- és üledékképződés, ami megkönnyíti a teljes berendezés és a fűtőkazán megfelelő állapotban tartását.

Karbantartásmentes rendszerek

Mint a Flaga cég ügyfelei hangsúlyozzák, a ház folyékony gázzal történő fűtésének egyik legnagyobb előnye, hogy a tartályrendszer alapvetően karbantartásmentes. Beszerelését és karbantartását az üzemanyag-szállító végzi, akivel a felhasználó szerződést kötött.

A felhasználónak kizárólag be kell állítania a fűtőkazán számára megfelelő paramétereket. Bármilyen probléma fellépése esetén azonnal forduljon a gázelosztóhoz, és tájékoztassa őt a létrejött helyzetről.

Teljesítmény és hatékonyság

A kiváló minőségű LPG rendkívül hatékony üzemanyag. Egy tartály tartalma nem csak a helyiségek fűtésére elegendő, hanem víz és elektromos berendezések, például tűzhely vagy grill táplálásához is. Az LPG magas fűtőértékű tüzelőanyag – fűtőértéke többszöröse sok szilárd tüzelőanyagénak.

Emiatt a tartály tartalma hosszabb időre elegendő – átlagosan évente kétszer töltik fel, ami szintén a szállító felelőssége.

Kedvező árak

Amikor a cseppfolyósított gáz előnyeiről beszélünk, nem hagyható figyelmen kívül a pénzügyi szempont sem. Az LPG árakat nem szabályozzák felülről, ami nagyobb választási lehetőséget biztosít a felhasználóknak az ajánlatok tekintetében.

https://www.flaga.hu/

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: