Élet-Stílus

Divatos átmeneti férfi dzsekik – válaszd ki a kedvencedet

átmeneti férfi dzsekik

A tél leköszöntével lassan eltehetjük szekrényünkben már-már hozzánk nőtt vastag télikabátunk. Ha viszont a jó időt is szeretnénk stílusosan fogadni, akkor férfiként sem árt kicsit tájékozódnunk az aktuális trendeket illetően.

Mivel a dzsekik az átmeneti időszakban is szettjeink oszlopos tagjait képezik majd, így érdemes alaposan megfontolni a választásunk. Melyek tehát a legdivatosabb átmeneti férfi dzsekik az idei szezonban? Az alábbi cikkből te is megtudhatod.

„Klasszikus” farmerdzsekik

A retró divat szárnyalásával a férfi farmerdzsekik is ismét előtérbe kerültek, habár érdemes leszögeznünk, hogy ezek sosem mentek ki igazán a divatból. Viszont az aktuális kínálatban már nem teljesen ugyanazokat a farmerdzsekiket találhatjuk, mint amelyek a kétezres évek elején annyira felkapottak voltak.

A tervezők ugyanis újragondolták ezek koncepcióját, és megnyerő, modern köntösbe csomagolták a klasszikusokat. Számtalan ilyen fazont fellelhetünk a nagyobb, naprakész kínálattal rendelkező áruházak termékei között, mint például amilyen a Bolf is.

Azonban érdemes kiemelnünk, hogy az áramvonalas, test vonalát követő szabással és sötét színárnyalatokkal rendelkező modellek kiemelkedőek ezek között. Az ilyen farmerdzsekik ugyanis előkelő helyet foglalnak el a szezonális trendben. Ha tehát mi is ilyen modellek mellett döntünk, akkor biztosan nem fogunk rosszul választani.

Bőrdzsekik letisztult dizájnnal

Ismét egy olyan klasszikus kerül listánkra, amely minden férfi ruhatárában méltán megérdemli a helyét. Ugyan ki ne emlékezne Arnold Schwarzenegger legendás bőrdzsekijére, amely nélkül már el sem tudnánk képzelni a Terminátort akcióban?

Nem csoda tehát, hogy ezek az örök divat jegyében készült férfi dzsekik még mindig előkelő helyet foglalnak el az aktuális trendekben. Ha azonban bőrdzsekit választunk, mindenképp érdemes a letisztult, egyszerű dizájnnal rendelkező darabok közül választani.

Egy-egy ilyen modell például biker, azaz motoros stílusban megadhatja számunkra azt a férfiasan vagány megjelenést, amellyel garantáltan stílusosan helytállhatunk a mindennapokban.

Steppelt dzsekik sportos kivitelben

A steppelt dzsekik régóta töretlen népszerűségnek örvendenek, úgy a hölgyek, mint az urak ruhatárában. Azonban a modern férfi változatok között fellelhetünk olyan sportos darabokat, amelyek első ránézésre akár kapucnis pulóvernek is tűnhetnének.

Ezek a sportos fazonok úgy néznek ki, mintha a steppelt dzsekiket melegítőfelsőkkel ötvözték volna, és talán így is történt – ki tudja, mi járhatott a divatguruk fejében? Azt azonban érdemes leszögeznünk, hogy az eredmény valóban mutatós lett, és ezt az aktuális trendek is méltán elismerik.

Azon túl viszont, hogy rendkívül esztétikusak, ezek a kabátok kellően melegek is az átmeneti időszakra, valamint biztosítják viselőjük számára a mozgás szabadságát. Tehát mindenképp érdemes adnunk számukra egy esélyt, hiszen rendkívül kényelmesek.

Ezek lennének tehát a legdivatosabb átmeneti férfi dzsekik az idei szezonra. Válaszd ki te is kedvenced közülük, és fogadd stílusosan a tavaszt!

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: