Támogatott tartalom

Egyedi céges pólók építőiparban dolgozók számára

póló

Aki beltéren dolgozik, annak sem mindegy, hogy milyen ruhát vesz fel a munkahelyére, hát még, aki egész évben kültéren tevékenykedik. Az építőipari munkásoknak igen fontos, hogy legyen pár olyan ruhadarabjuk, amik minőségben megfelelnek, amelyek melegen tartják az embert még egy hideg téli napon is.

Lehet ez sima pulóver, de akár céges póló is, amely alsó rétegként szolgálhat bármilyen építkezésen. Lássuk, hogy mire érdemes figyelni az építőipari ruhák esetében!

Milyen munkavédelmi ruhákat kell viselni az építkezéseken?

Teljesen mindegy, hogy mekkora és milyen fajta építkezésről van szó, mindegyik esetében ugyanazokra a védelmi eszközökre van szükség. Ilyen például a munkavédelmi lábbeli, egy kesztyű, illetve leesés elleni kellék, nem utolsó sorban a nadrág és a póló. Utóbbiak azonban nemcsak védelemre szolgálhatnak, hiszen kiváló marketing eszköznek számítanak.

A ruházat esetében kiemelten fontos figyelembe venni, hogy az adott darab évszaknak megfelelő legyen. Nyáron biztosítania kell a szellőzést, télen pedig óvnia kell a szélsőséges időjárási viszontagságoktól. Legyen az logózott mellény, nadrág, céges póló, egyetlen munkavállaló sem maradhat minőségi munkaruha nélkül.

Miért van szükség céges pólóra?

A külső helyszíneken dolgozóknak nagyon nem mindegy, hogy milyen alapanyagból készült ruhákat vesznek fel. Nyáron nagyon kellemetlen tud lenni a műszálas viselet, tavasztól őszig pedig nem elegendő egy vékony réteg. A feliratozott céges pólók nemcsak azért előnyösek, mert pamutból készülnek és minőségi darabok, hanem azért is, mert így a vállalkozás egységes képet mutathat magáról.

Egy nagy építkezésen nem túl előnyös, ha nem találja az ember az alkalmazottait. Ezt el lehet kerülni a logózott felsőkkel, amikkel egyértelmű lesz, hogy ki tartozik hozzád és ki számít egy másik vállalat alkalmazottjának. A céges munkaruha hatalmas előnye, hogy a vállalkozás neve, elérhetőségei és annak logója is láthatóvá válik, így a munkaruha egyben reklámhordozónak számít.

Céges ruhák az építőiparban dolgozóknak

Ha szeretnéd, hogy a saját és a dolgozóid öltözéke egységes arculatot tükrözzön, akkor itt az ideje beszerezni pár logózott felsőt. A tartós és minőségi darabok nagy előnye, hogy emblémázhatóak, így amellett, hogy ruhával látod el a dolgozóidat, úgy érezhetik magukat, mintha tényleg összetartoznának a vállalattal.

A Melós Pólónál például nincsen minimális rendelési mennyiség, így induló vállalkozásként sem okozhat problémát logózott termékeket gyártatni. Ők fontosnak tartják a fejlődő vállalatokat, így mindenkinek lehetőséget adnak arra, hogy a dolgozóik egységes öltözékben jelenhessenek meg minden egyes munkanap.

Összegezve: Elmondható tehát, hogy az emblémázott céges pólóknak bőven akad előnye, ha kisvállalkozó vagy, akkor is. Amellett, hogy egységes képet sugall a cégedről, megfelelő minőségű ruhákkal láthatod el a munkavállalóidat, akik ezáltal úgy érzik, hogy valóban összetartoznak.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: