Élet-Stílus

Életérzés és karrier is egyben? Igen, a mixer és barista szakmák ilyenek!

bestmixer

Mire van szükség ahhoz, hogy sikeres karriert építsünk? Egy versenyképes szakmára, alázatos, kitartó hozzáállásra és a munka iránti rajongásra biztosan. Ahhoz viszont, hogy a mindennapok során is fenn tudjuk tartani a lelkesedésünket, érdemes olyan szakma mellett dönteni, ami már önmagában is egy külön életérzés és lehetőséget ad az állandó megújulásra.

A minőségi italok és specialty kávék specialistájaként minden igényednek eleget tehetsz: mutatjuk, hogy miért érdemes mixernek vagy baristának tanulnod. 

Ezért éri meg manapság baristának vagy mixernek tanulni

Az elmúlt években rengetegen hagyták ott a vendéglátást a koronavírus okozta lezárások miatt. Az így keletkezett munkaerőhiány azonban még most is előnyt jelent azok számára, akik az iparágon belül pályakezdőként vagy pályaváltóként vágnak bele egy új karrier kiépítésébe – a legtöbb hely gyakorlatilag még most is kapkod a jó szakemberek után. 

Bár több területen is nagy az üresedés, de bártenderként vagy baristaként garantáltan gyors a fejlődési lehetőség. Tekintve, hogy a minőségi italok és a professzionális kávék ma már a legtöbbek életében mindennapos igényként mintsem luxuscikként vannak jelen, a vendéglátóhelyeknek is szükségük van az olyan képzett szakemberekre, akiknek a tudása túlmutat egy klasszikus kotyogós vagy egy bacardi-kóla elkészítésén. 

bestmixer
Kép forrása: Freepik.com

Ezenfelül a barista és mixer szakmák sokszínűségükkel képesek egy sajátos életérzést nyújtani. Lehetőséget adnak az állandó tanulásra, a változatosságra, a pörgésre: mindig van egy új technika vagy kihívás, amit el kell sajátítani, meg kell oldani, és amihez gyakran ki kell lépni a komfortzónából.

Így segít a Best Mixer sikeres szakemberré válni

A sikert legalább annyira befolyásolja a szakképző hely hírneve és hitelessége, mint a szorgalom, amivel belevágsz egy új szakma elsajátításába. Nagyon fontos, hogy már a kezdetekkor is a lehető legstabilabb alaptudást szerezd meg, hogy később könnyen tudj továbbfejlődni.

Magyarországon jelenleg több szempontból is a Best Mixer képzések a piacvezetők. Pozitívumaik között a tanfolyamok kedvező ár-érték aránya még a “legkevesebbnek” számít, ugyanis az oktatások annyira rugalmasak, emberközpontúak és minőségiek, hogy gyakorlatilag minden módon segítenek profi baristává vagy mixerré válni. Meg is mutatjuk, hogyan!

Csúcstechnológiás környezetet biztosít a tanuláshoz országszerte

A Best Mixer 15 éves működése alatt egy komplett iskolahálózatot hozott létre. Ennek köszönhetően összesen 15 városban érhetők el a képzései, amikhez ráadásul csúcstechnológiás környezetet biztosít.

A magántulajdonban lévő oktatótermek a legkorszerűbb gépekkel, eszközökkel és alapanyagokkal vannak felszerelve, amiknek használatáért még csak nem is kell pluszban fizetni, mert benne van a tanfolyamdíj árában.

bestmixer
Kép forrása: Freepik.com

A mixereket 500 darab különféle ital, füstölő pisztoly, jéggömbkészítő várja az oktatásokon, míg a baristák olyan modern kávégépeken gyakorolhatnak, mint a La Marzocco KB 90 vagy a Victoria Arduino Black Eagle. 

Több szakmát kínál egy áráért

A Best Mixer egyik piacvezető előnyének számít a képzési tematika sokoldalúsága is. Közel 30 tanfolyam érhető el a kínálatában, amik között jelentős részük több szakma elvégzését is biztosítja egy áráért. Lehetőség van egyszerre baristának-mixernek, mixernek-pincérnek + baristának tanulni, és így tovább.

Ha a kávé- és koktélkészítésen túl, üzleti szemmel is érdekel a vendéglátás, bar manager vagy coffee shop manager képzést is elvégezhetsz. Így utólag is kiválaszthatod, hogy melyik terület áll hozzád a legközelebb.

Lehetőséget ad a bizonyítvány gyors megszerzésére

Ha fontos számodra, hogy akár pályakezdőként vagy pályaváltóként viszonylag gyorsan tudj bekerülni a munka világába, akkor a Best Mixer ugyancsak jó választás. Tanrendjük olyannyira rugalmas, hogy egy héten akár több alkalommal is részt vehetsz a képzéseken vagy meglévő munka fenntartása mellett a szombati napokat is kiválaszthatod a tanulásra.

Tehát elsősorban a saját beosztásodon múlik, milyen gyorsan jutsz hozzá barista vagy mixer bizonyítványodhoz. Ügyes logisztika mellett akár 3-4 hét alatt is megszerezheted!

London, Ciprus, óceánjáró hajó: irány a nagyvilág!

Egy munka akkor válik életérzéssé, hogyha a lehető legtöbb kaput megnyitja előttünk. Sikeres vizsga után a Best Mixernél számtalan lehetőség van az álmok megvalósítására. Munkaközvetítő iskolaként, azonnal segít az elhelyezkedésben, akár itthon, akár külföldön képzeled el az életed.

Ha kedved tartja Londonban, Cipruson, de egy óceánjáró hajón is dolgozhatsz frissen végzett mixerként vagy baristaként. A céljaid eléréséhez egy nemzetközileg akkreditált, kétnyelvű bizonyítvánnyal is hozzájárul, amit a vendéglátásban a világ minden táján elismernek. Mire vársz még? Irány a nagyvilág!

Képek forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: