Élet-Stílus

Erőteljes kiegészítő: fedezd fel a divatrajongók kötelező kézitáskáit

divatos kézitáskák

Divatos kézitáskák? Ezek azok a modellek, amelyek a legnagyobb divatházak aktuális szezonjának kifutóin uralkodnak. A kollekció trendjei azt jelentik, hogy mindannyian megtaláljuk a számunkra tökéletes modellt. A láncos táskáktól a rojtos vásárlókon át az XS bőr modellekig.

Vajon melyek azok a kiegészítők, amelyek a közelgő szezon slágerei lesznek, és amelyek minden divatrajongó gardróbjában kötelező darabok?

Divatos kézitáskák – klasszikus modellek

Az ultra minimalista kézitáskák mindig uralják a trendeket. A divatos szabásokat a négyzet és a téglalap alakú dobozos fazonok különböztetik meg.

Elegáns munkatáskákra emlékeztetnek a 90-es évekből, főleg a tavaszias pasztell árnyalatok jellemzik őket, de a fekete modellek is várják a klasszikusok szerelmeseit. A márkás táskák ecipo.hu kollekciója számos ilyen modellt kínál, érdemes szétnézni a repertoárban.

divatos kézitáskák
Kép forrása: Envato Elements

Divatos kézitáskák – túlméretes vásárló

Egyetlen divatszezon sem nélkülözheti a shopper táskákat, amelyek a nők egyik kedvenc stílusa szerte a világon. Tágas, klasszikus, elegáns, praktikus, és ez csak néhány az előnyeik közül, amelyeket a divattervezők is értékelnek.

A jelenlegi szezonban a divatos vásárlók rendkívül minimalista modellek, amelyeket egyszerű szabás és sima bőr textúra jellemez.

A színekben a visszafogott bordó, sötétkék és barna dominál. Ehhez a stílushoz jól fog jönni egy színben jól illeszkedő magassarkú cipellő, amihez itt is hagyunk neked egy linket, hogy kedvedre szemezgethess: https://ecipo.hu/c/noi/felcipo/magas-sarku.

Divatos kézitáskák – mini méret

A terjedelmes, túlméretezett vásárlókkal és a klasszikus kézitáskákkal szemben mini méretű fazonok is találhatók a divatrajongók listáján. Ez a tavaszi-nyári szezon legújabb trendje. A Versace, a Fendi és az Acne egyetértenek abban, hogy a mikroszkopikus kézitáskák a divatos stílusok elválaszthatatlan részét képezik.

A divatos formák a négyzet vagy a téglalap alakúak, amelyek jól passzolnak egy apró pénztárcához, egy kulcscsomóhoz vagy egy telefonhoz, ezeken kívül viszont nem sok minden máshoz. Ez egy olyan trend, amely minden divatgurut megörvendeztet, mert nem a divat praktikus megközelítése dominál, hanem egyenesen a kifutóról való megjelenés a fontos.

Divatos kézitáskák – láncos modellek

A lánctáskák olyan slágerek, amelyek a legkívánatosabb kézitáskák listájának élén uralkodnak – köszönhetően a Bottega Veneta modelljeinek, amelyekbe az influenszerek egyöntetűen beleszerettek. A láncos táskák továbbra is velünk maradnak, sőt mi több, újra és újra lenyűgözik a tervezők kifutóit.

Karakteres és rockos stílusban, mint a Givenchynél, elegáns anyagváltozatban a Fendinél, vagy klasszikus fekete kiadásban arany veretekkel, mint Roberto Cavallinál. A láncos táskák tökéletes modellek mindennapi viseletre, igazi stílust varázsolnak a hétköznapi ruhába, és az estélyeken is remekül megállják a helyüket, klasszikus és rock változatban egyaránt.

Újdonságnak számítanak az intenzív, energikus színek. A klasszikus modellek kontrasztja, valamint a kék, narancs, kanári és sárga neon árnyalatai egészen más karaktert kölcsönöznek a kiegészítőknek. Energiát és tavaszi, örömteli stílust adnak a stílushoz.

Érdemes klasszikus, minimalista megjelenéssel kombinálni, hogy a neon színű kézitáska legyen a figyelem középpontjában.

Képek forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: