Élet-Stílus

Esküvői asztal dekoráció házilag – a paletta színes skálát jár be

esküvői asztal dekoráció házilag

Gondoltad volna, hogy mutatós, minden ízében profi kivitelezést idéző esküvői asztal dekoráció házilag is készíthető? Pedig így van! Bízz magadban, a kreativitásodban, no meg meríts az alábbi írásunkban bemutatott ötleteinkből!

Ha így teszel, nemcsak a kreatív önkifejezésnek adsz zöldutat, de egyúttal rengeteget spórolhatsz is az esküvői költségekből.

Főszerepben az ifjú pár

Az esküvő főszereplői, ifjú házassokként nyilván Ti vagytok: ennek értelmében mindennek, a legapróbb részletnek is Rólatok kell szólnia. A terem fókuszpontjaként az esküvői asztal funkcionál – ennek tükrében pedig gyönyörűnek kell lennie!

Ha az esküvői asztal dekoráció házilag való elkészítése kerül terítékre, fontos, hogy az elkészítendő dísz passzoljon az esküvő hangulatához. Vintage-ben gondolkodtok? Szerezz be néhány karcsú, formás üveget, amelyeket csipkével díszítve hangulatos vázákat kreálhatsz a virágoknak.

Az esküvő stílusában a rusztikus jegyek dominálnak? Használj gyertyákat asztaldísz gyanánt, amelyet natúrfa lapocskákra ragasztasz. Őszi-téli esküvők alkalmával ne félj bevetni az erdei termések varázslatos erejét asztaldíszként – a tobozok ízléses kompozícióba rendezve, néhány virággal megtűzdelve bámulatos hatást keltenek.

Kézzel készített ajándék – ha valami igazán személyeset szeretnél adni vendégként

Egy kézzel készített ajándék sokkal többet nyújt, mint a boltokból beszerzett tömegcikkek – hosszú évek távlatából is őszinte mosolyt csalnak a házasok arcára. Ha az ifjú pár közeli barátaidnak számítanak, egészen biztosan szívesen vennének tőled egy saját kezűleg készített fotóalbumot.

Az egyedi gasztro ajándékok is népszerű ötletnek számítanak manapság, akár esküvőre is. Amennyiben ismered a fiatalok érdeklődési körét, preferált hobbiját, rendkívül szerencsés vagy ajándékozás vonatkozásában, hiszen a kedvenc szabadidős tevékenység tematikája köré épített meglepetések mindig osztatlan sikert aratnak.

Manapság az élményajándék is igen népszerűnek számít, bár nem tartozik szigorúan a kézzel készített ajándékok csoportjába – páros masszázzsal, romantikus hajótúrával biztosan nem lősz bakot.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: