Támogatott tartalom

Használj törhetetlen poharakat a kertben!

pohár

A legtöbben szinte bármilyen időben szeretünk kint ücsörögni a szabadban, és figyelni az évszakok váltakozását, a természet apró örömeit, közben pedig, ha valamilyen szezonális ételt vagy italt is fogyaszthatunk, az maga a tökéletesség.

Persze az sem mindegy, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre, ha a felszolgálást tekintjük. A következő cikkben bemutatjuk a törhetetlen műanyag poharakat, amik új szintre emelhetik a kertben töltött időt.

Miért nem jó a porcelán és az üveg?

Neked is meggyűlt már a bajod a szilánkok takarításával, és legközelebb inkább biztosra mennél? Szerezz be egy készletet a SpaTrend törhetetlen műanyag poharaiból, hogy sokáig egyben maradhasson a szetted!

Aki valaha is tört már össze poharat vagy tányért, az tudja, hogy még a lakásban lévő körülmények között is nagyon nehéz minden apró darabkát összeszedni. Ez sokkal nagyobb nehézséget okoz a kertben, ahol rengeteg helyen meg tudnak lapulni a szilánkok, később akár baleseteket, sérüléseket is okozva ezzel.

Gyerekek kezében is jól mutat!

A legtöbben ismerjük azt az érzést, amikor egy kisgyermek kezébe valamilyen törékeny dolog kerül, de már tudjuk, hogy késő bármit is tenni. A gyerekek alapvetően is sokkal kevésbé körültekintőek a törékeny dolgok tekintetében, mint a felnőttek, így nem is meglepő, hogy sokkal több baleset történik velük vagy általuk.

A törhetetlen műanyag készletekkel viszont elfelejtheted ezt az aggodalmat, amit a kisebbek jelenléte jelentett eddig egy-egy kerti parti alkalmával.

Ormótlan műanyagok a modern műanyag poharak ellen

A műanyag pohár említésére sokaknak a régimódi vastagfalú pohárkák jutnak eszébe,vagy esetleg a fesztiválokon is már alapkelléknek számító újrahasználható repoharak. Pedig ennél sokkal jobb verziói is léteznek ezeknek a poharaknak.

A törhetetlen műanyag poharak megszólalásig hasonlítanak a valódi üvegre, de sokkal nagyobb szilárdsággal és stabilitással bírnak a hagyományos vetélytársaiknál.

Szerteágazó stílus

Annak köszönhetően, hogy maga az alapanyag is nagyon hasonlít az üvegre, a belőle készült poharak formája és megjelenése is hasonlóképp sokszínű. Szinte bármilyen italtípushoz találhatsz megfelelő műanyag poharat, nem kell mindent ugyanabban a formában felszolgálnod.

Ezzel két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen megőrizheted a méltóságteljes eleganciát a kerti pihenések alatt is, de közben nagyon sokat teszel azért is, hogy ne legyen üvegtörés vagy baleset a közös szórakozás gyümölcse.

Környezetvédelmi szempontok

Az már egy hatalmas pozitívum manapság környezetvédelmi szempontból, ha valamiről biztosan tudjuk, hogy nem fogja egyhamar a szemétben végezni. Az pedig a másik előnyös tulajdonság, ha a szemétbe kerülés után újra lehet hasznosítani. Ezen poharak esetében mindkettő borítékolható, így akár környezetbarát termékként is tekinthetünk rájuk.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: