Építkezés-Felújítás

Hogyan lehet pénzt megtakarítani az emelő lift használatával az építkezéseken?

deckman emelőlift

Az emelőliftek a homlokzati felújítások hasznos, és magas a építések, kihagyhatatlan eszközei. Miért, és hogyan lehet ezzel pénzt megtakarítani, költséget csökkenteni?

Egy daru felállítása, üzemeltetése egy adott építkezés, felújítás összköltségét drasztikusan képes megemelni. A szállítás, installáció, az összes vonatkozó munkabiztonsági szabály betartása idő és költségigényes feladat az építtetőnek.

Ráadásul, egy ilyen munkálat megszervezése, megvalósítása rengeteg nehéz feladat elé állítja  a kivitelező, aki nem akar még külön gondot a nyakába venni.

Így, amennyiben nem nélkülözhetetlenül szükséges a daru használata, a legtöbb esetben

jobban megéri egy emelő lift üzemeltetése.

Ráadásul az emelő lift nem csak építőanyag mozgatásra alkalmas, hanem személyszállításra is. Így a munkálatokat végző szakembereknek sem kell más úton feljutni a magasba.

deckman emelőlift
Kép forrása: Deckman.hu

Ha  a teherbíróság is szempont, akkor érdemes tudni, hogy bármennyire is meglepő, az emelő liftek (persze, nem mindegyik) akár 4 tonnáig is terhelhetőek, és 1,5 méteres lépésekben, akár 140 méter magasságig is felépíthetőek, üzemeltethetőek.

Több építkezésen végzett költségszámítás is azt bizonyítja, hogy átlagosan 3-4 emberrel kevesebb munkaerő szükséges az építőanyagok mozgatásához, mivel ez ugyanúgy megoldható az emelő lift használatával.

Gyorsabb pontosabb takarékosabb munkavégzés a végeredmény.

Az emelő lift könnyen rögzíthető a kivitelezésnél használt homlokzati állványzathoz, vagy akár magához a homlokzathoz is.

A lift beüzemelése, működtetése sem nehézkes, legalábbis, egy daruhoz képest. Felállítása pár nap alatt a Deckman C-Belt Kft. szakemberei által megvalósítható . Ráadásul a későbbi a szállítás is könnyebb feladat. a liftet kisteherautóval is lehet mozgatni.

deckman emelőlift
Kép forrása: Deckman.hu

Külön előnyként említhető, hogy ha az építkezésen belül kell mozgatni, mert véget ért egy munkafázis, és más helyen van rá szükség, ez is nagyságrenddel kevesebb munkával elérhető, megoldható, mint a daru esetében lenne.

Összegészében, az emelő lift használatával egy rugalmasabb megoldást kaphat az építő cég, és használatával időt, munkaerőt, és pénzt lehet megspórolni.

Képek forrása: Deckman.hu

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: