Lakberendezés

Hova illenek a legjobban a beton design lámpák?

beton design lámpák

A beton design lámpák modern korunk letisztult világítástechnikai eszközei, amelyek egyre elterjedtebbek. Nem ok nélkül választják őket a vásárlók, hiszen azok, akik lépést tartanak a trendekkel, előbb vagy utóbb ilyen lámpákat telepítenek otthonukba.

Kövesd te is az aktuális irányzatokat – szerezz be beton design lámpákat!

A LEDLámpaház.hu beton design lámpákat is forgalmaz, melyek kiválóan illeszkednek az ipari-indusztriális stílusba, hozzájárulva annak jellegzetességeihez, amelyekről az alábbiakban még részletesebben lesz szó.

Amennyiben téged is vonzanak a nagy, egybefüggő terek, a hatalmas ablakok, a már-már raktári hangulat, a csupasz téglafalak – akkor elmondhatod magadról, hogy az indusztriális stílus kedvelője vagy. Ez a mérhetetlen szabadság a tiéd is lehet, csak akarnod kell.

Indusztriális stílus, loft és a beton design lámpák

A lakberendezés viszonylag fiatal irányzata, az indusztriális stílus akkor született meg, amikor a régi gyárakat, ipari üzemeket elkezdték lakóházakká átalakítani (loft). A XX. században az ipari válság miatt üresen maradtak a gyárépületek, ahová a tagolatlan terekbe művészek költöztek, egy olyan lakberendezési trendet teremtve, ami ma már luxusnak számít.

Ezek a loft lakások gigantikus méretűek – összefüggő belső tereik akár 130-150 négyzetméteresek is lehetnek, belmagasságuk pedig elérheti a 6 métert is. Annál trendibbnek számítanak, minél jobban megőrzik az eredeti gyárépület tulajdonságait. Általában a minimalista stílus jegyei is felismerhetőek, ahol a berendezéssel a modern kor igényei is kielégíthetőek.

Beton design lámpák – az indusztriális stílusba jól beilleszthetőek

A beton design lámpák és az indusztriális lámpa stílusa a 2000-es évek végén jelent meg a lakberendezésben. Előnyük, hogy szinte bármilyen stílussal keverhetők, egyaránt megjelennek a skandináv, a loft, a minimál és a modern lakberendezésben is. Emellett még további előnyei is vannak:

  • Erő, letisztultság és funkcionalitás jellemzi.
  • Semmi sallang, semmi túldíszítettség nincs.
  • Egyediség és időtállóság jellemzi, ezt a valódi, minőségi anyagok teszik lehetővé.
  • Kiválóan kombinálható más trendekkel, így az összhatás mindig harmonikus lesz.
  • Tartós, jól megmunkált az anyaga.
  • Meglepő megoldásnak számít, ezért azonnal hatást gyakorol arra, aki megpillantja.
  • Elegáns lámpa, amely megőrzi a régi formákat vagy azok egy részletét, illetve frissíti a modern stílus néhány új elemével.

A beton bár először ridegnek tűnhet, de a 2017-es évet követően a legkedveltebb anyagok közé sorolható a lakberendezésben. Nemcsak a lámpákban, hanem a bútorokban, a használati tárgyakban is egyre többször visszaköszön ez az anyag. Kiváló eleme lehet a világos, letisztult formákkal berendezett otthonoknak, konyháknak, étkezőknek, hálószobáknak.

Ismerd meg te is ezeket a modern, egyszerű, tartós anyagból készült világítástechnikai eszközöket, majd válassz egyet magadnak. Hidd el, nem fogsz csalódni.

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: