Támogatott tartalom

Könnyen használható alumínium gurulós állvány

gurulós állvány

A hatékony munkavégzés alapvető feltétele, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő eszköz és szaktudás. A magasban végzett munkákhoz a gurulós állvány nyújthat ideális segítséget.

Legyenek szó például csarnokok álmennyezetének kialakításáról vagy villanyszerelési feladatok ellátásáról, a stabil tám rendszerre szükség van, amiről szabadon, ugyanakkor biztonságosan lehet dolgozni.

Egy létra semmilyen területen sem hasonlítható össze a gurulós állvány nyújtotta kényelemmel és szabadsággal, már csak azért sem, mert erre elhelyezhetők a kivitelezéshez szükséges szerszámok és alapanyagok is bizonyos mennyiségben.

Természetesen a pontos magasság és mozgathatóság szabadon választható, valamint a költségmegtakarítás jegyében bőven elég alkalmanként bérelni a rendszereket.

Elérhető gurulós állvány többféle típusban

A környezet minden helyzetben meghatározó, amikor valamilyen feladat elvégezésre sor kerül. A gurulós állvány megfelelően kell illeszkedjen a rendelkezésre álló helyekre. Ami nagy előnye ezen termékeknek, hogy szabadon mozgathatók, kül- és beltéren is nagyfokú hatékonysággal bevethetők.

Műhelyekben, raktárakban, gyárakban azonban megesik, hogy csak szűk átjárók alakíthatók ki. Éppen az ilyen esetekre lett kifejlesztve az Instant Span 300 keskeny gurulós állvány, amelyiknek a palló szélessége 0,75m.

A könnyű manőverezhetőségnek hála biztosan nem fog akadályokba ütközni az alkalmazás során. A széles kivitelek ezzel szemben 1,35 m-es pallóval állnak rendelkezésre.

Egyedi technológiával készült gurulós állvány rendszerek

Az Instant gurulós állvány termékek, speciális, a repülőiparban is használt ötvözött alumíniumból készülnek. Nincs hegesztés, hanem egy RibGrip elnevezésű, hidegen sajtolt eljárást használnak az illesztések kiképzéséhez. A kis súly a gyors felállítást, telepítést garantálja minden helyzetben.

A terhelhetőség 2 kN négyzetméterenként. A Profirent révén egyszerűen bérelhető többféle gurulós állvány, amelyek telepítése és bontása szakmai segítség mellett végezhető el, valamint a további logisztikai feladatok ellátására szintén esély nyílik.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: