Építkezés-Felújítás

Konténer bérlés a tavaszi munkálatokhoz, zöldhulladék szállításhoz

kert

Hamarosan beköszönt a jó idő és remélhetőleg tartós lesz a nyárias időjárás. A tavasz, illetve a nyári időszak ideális a kerti munkák elvégzésére, vagy akár egy felújításra a házban, illetve lakásban.

Mindkét esetben nagy segítségünkre lehet a konténer rendelés, legyen szó tereprendezésről, kertrendezésről, kisebb átalakításról a ház körül, vagy akár lomtalanításról.

Mikor rendeljünk konténert?

A tavasz kezdete ideális az építési, felújítási, illetve a kertben történő munkákhoz, hogy a nyár kezdetére minden készen álljon, hogy már csak munkánk gyümölcsét élvezhessük a nyári napsütésben.

A kerti munkálatok során rengeteg hulladék keletkezik, ilyenek lehetnek például: az őszről megmaradt lombhulladék, a levágott fű vagy különféle levágott ágak, a pázsit szellőztetése esetén keletkező gyephulladék, homok, kavics, murva és még sok más.

A felújítási munkák során szintén sok építési törmelék és hulladék keletkezik, eltűntetéséhez pedig a legjobb és leggyorsabb megoldás a konténer rendelés (ez lehet: sittszállítás, vegyes konténer szállítás vagy a zöldhulladék szállítás).

A vegyes konténer rendelése esetén fű, homok, ágak, levelek, sitt, használt bútorok, már nem szükséges használati tárgyak is kerülhetnek a konténerbe.

Konténer bérlés építkezésekre

Ebben az időszakban sok helyen megkezdődik az építkezés, felújítás, azokon a területeken pedig, ahol épületbontás is szükséges, elengedhetetlen a konténer szállítás szolgáltatásának igénybevétele.

Az építési és bontási hulladékot gyorsan és egyszerűen elhelyezheti nagyobb méretű konténerekben, melyek esetén jellemzően van lehetőség a lenyitható oldalfalú változat rendelésére is, amelyek még egyszerűbbé teszik az építési hulladék pakolását.

Konténer rendelés Budapest

Konténereinket a főváros egész területén igénybe tudja venni sittszállítás és vegyes hulladék elszállítása céljából. A konténer bérlés 4-8 m3-ben lehetséges, ehhez nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Ne feledje, hogy amennyiben közterületre, például a belvárosban az utcára szeretné lehelyeztetni a konténert, ehhez a területfoglalási engedélyre lesz szüksége. Magánterületen természetesen ilyenre nincs szükség.

A konténer bérlés díja

Ha cégünktől bérel konténert, biztos lehet benne, hogy semmilyen többletköltséget nem számítunk fel. A konténer rendelés ára függ a hulladék típustól (tiszta sitt, zöldhulladék, vagy vegyes hulladék), illetve ez kerületenként és konténer méretenként változik. Ha konténert szeretne rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos árat tudjunk Önnek adni!

Elérhetőségeink:

Telefon: + 36 70 368-5824

E-mail: m.pal@interbridge-trade.hu

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: