zuhanyprogram

Válassza a fürdőszobájába legjobban illő zuhanyfelszerelést! Klasszikus zuhany csapteleppel ellátott modellek, zuhany oszlopok, esőztető zuhanyfejek, kézizuhanyok és mennyezeti típusok, falirudak és gégecsövek széles választéka a tökéletes kényelemért! Hogy mire is van szüksége pontosan? Segítünk dönteni!

Miért olyan nagy a válaszék a csaptelepek és kiegészítőik terén?

Nem csupán a csaptelepeknél, hanem a zuhany megoldások vonatkozásában is számos megoldás létezik. Már maga a zuhany is lehet épített, Walk-in (nyitott zuhanykabin a modern fürdőszobákhoz), üveg kabinos (szögletes-, íves-, vagy aszimmetrikus kivitelben), vagy épp a klasszikus zuhanytálca + zuhanykabin kombináció.

Így nem is csoda, hogy az igények a tökéletesen illeszkedő kiegészítők terén is megnövekedtek. Nem csupán a csaptelepeknél, hanem a hozzájuk tartozó zuhanyoszlopok, falirudak, gégecsövek és zuhanyfejek kínálatában is egyre többet várnak a vásárlók.

Melyek a leginkább jellemző zuhany csaptelep és kiegészítő típusok, melyek közül választhatunk

Klasszikus zuhany csaptelep kézizuhannyal

A legtöbbek számára szinte elsőként beugró nagy klasszikus. Ugyan már választhatunk a hagyományos zuhany csaptelep helyett termosztátos kivitelt, az viszont biztos, hogy ehhez a megoldáshoz elsősorban zuhany gégecső és kézizuhany fog csatlakozni.

Csak úgy, mint ahogy egy falsík alatti kivitel a legtöbb esetben már elképzelhetetlen esőztető mennyezeti zuhanyfej nélkül. A mai zuhany csaptelepeknél már megjelenik az ún. Cooltouch nevezetű egyedi kialakítás, azaz a csaptest a kiáramló víz hőmérsékletétől függetlenül hideg marad.

A hozzá tartozó zuhanyfejek már olyan extra funkciókkal vannak ellátva, mint az állítható vízsugár intenzitás, a masszázs funkció. A legtöbbjük víztakarékos kivitel – azaz a zuhanyfej képes levegővel dúsítani a vízsugarat, melynek köszönhetően akár 40%-al csökkenti a vízfogyasztást.

Felszerelés tekintetében ezek a zuhanyfejek fix, rögzített, mozgatható, vagy kézi típusok lehetnek, alapanyag, forma és funkció végtelen variációjával.

Zuhanyoszlop

A rögzített zuhanyfej és a kézizuhany tökéletes kombinációja. A zuhanyoszlop termosztátos csapteleppel is felszerelhető, amely a zuhanyozás alatt gondoskodik az állandó vízhőmérsékletről. Az esőztető zuhanyfej magassága a falra erősítés után is könnyen állítható. Forgatható zuhanyfej, az ön kényelméért!

Zuhanypanel

Mondhatni a zuhanyoszlop továbbfejlesztett változata. Magas minőség és exkluzív megjelenés fürdőszobájában. A zuhanypaneleket a gyártók elsősorban a luxus kényelem elérésére tervezték. Legtöbb típusuk hidromasszázs funkcióval és számos fúvókával rendelkezik.

Esőztető zuhany, vízeséses zuhany, kézizuhany kombinációi közül mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Esőztető zuhany

Fali-, vagy mennyezeti beömlőkarral rendelkező szögletes, vagy ovális nagyméretű zuhanyfejek a testére hulló apró vízcseppek kényeztető masszírozásával. A hozzájuk társított zuhany csaptelepek legtöbbször falsík alatti típusok, beállítható hőmérséklet korlátozással, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a forrázás-veszély elkerülésére és az esztétikus megjelenésre egyaránt.

zuhanyprogram

Gépész Webáruház széles zuhanyprogram kínálatában – Hansgrohe, Grohe, Kludi, Mofém, Ravak és Strohm Teka – mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot.

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: