Lakberendezés

Milyen ergonomikus irodai szék típusokat ismerünk?

Liftor Active szék

Az ergonomikus irodai székek nem véletlenül annyira népszerűek az elmúlt években. Hiszen az ülőmunka bizony igencsak megterhelő tud lenni. Ennek hatásait azonban egy megfelelően kiválasztott ergonomikus székkel jelentősen tudjuk csökkenteni. Ebben a cikkben megtalálod, hogy milyen ergonomikus irodai szék típusokat ismerünk.

Irodai székek

Liftor három eltérő irodai széket kínál az ülőmunkát végzők számára. Ezen ergonomikus székek elősegítik a helyes testtartást az ülés során, valamint csökkentik a hosszú órákon át tartó ülés káros egészségügyi hatásait. Személyre szabható jellegük tökéletessé teszi őket mindenki számára. Nézzük tehát, hogy mely három típus közül választhatsz.

Tasty

A Tasty nagyszerű ergonomikus irodai szék azok számára, akik nem igényelnek extra funkciókat. Állítható dőlésszögű háttámlája tökéletes támaszt biztosít hátad és derekad számára. Háttámlája légáteresztő, szellőző szövettel borított, fogantyúi pedig gumival borítottak.

Active

minőségi Liftor Active szék számos extra funkcióval lett ellátva a még magasabb kényelem érdekében. Ezen extra funkciók közé tartozik többek között a speciális háttámlája. Ez ugyanis kétrészes háttámla, melynek mindkét része külön mozgatható és rögzíthető.

Karfái három irányba állíthatók, valamint extra fejtámlával is ellátták a tökéletes támasz érdekében. Mindezek miatt ideális egész nap a monitor előtt ülők, valamint hátfájással, derék- vagy nyakpanaszokkal rendelkezők számára.

Balance

A Balance a fentiektől teljesen eltérő kialakítású irodai szék. Nevéhez híven egyensúlyozó szék, azaz nem rendelkezik háttámlával és karfával. Ezen szék célja a gerinc ellazítása, valamint annak erősítése is.

Elősegíti a helyes testtartás kialakítását és megakadályozza a merev ülő pozíciót. Ez tehát azok számára lehet nagyszerű választás, akik a hagyományostól eltérő kialakítást keresnek.

Kép forrása: Liftor.hu

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: