Támogatott tartalom

Mit tud nyújtani egy WordPress tárhelycsomag?

WordPress tárhelycsomag

Aki szeretne spórolni, az ma már saját maga is könnyedén létrehozhat egy weboldalt nulláról. Az olyan keretrendszerek segítségével, mint a WordPress, a Joomla vagy a Drupal, ez szinte gyerekjáték. Na jó, ez azért talán túlzás, de tény, hogy webprogramozói tudásra nincs szükség egy jól funkcionáló, reszponzív honlap felépítéséhez.

Van azonban néhány dolog, amire persze keretrendszer használata esetén is szükség lesz. Ilyen a domainnév és a tárhely. Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tárhelyszolgáltatót választ az ember.

A WordPress oldalak tulajdonosainak érdemes az AB Plusz WordPress tárhelyei közül válogatni, alább ki is fejtjük, hogy miért.

A WordPress tárhely előnyei

Rengetegen választják a WordPress CMS-t úgy, hogy nincs programozói tapasztalatuk, és egy weboldal dizájnjának kialakításában sincs jártasságuk.

Mivel a WordPress grafikus adminisztrációs felülettel rendelkezik, amely magyar nyelven is elérhető, így lényegében felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel bárkinek van esélye felhúzni egy olyan honlapot, ami megfelel a modern kor követelményeinek.

Mindez azt jelenti, hogy operációs rendszertől, böngészőtől és eszköztől függetlenül jól használható weboldalt lehet létrehozni.

Mivel nagyon sokan hoznak létre a fenti előnyök miatt WordPress alapokon nyugvó oldalt, így a tárhelyszolgáltatók léptek, köztük az AB Plusz is. Így született meg a WordPress SSD tárhely, amely elősegíti a CMS rendszerek gördülékeny működését.

Érdemes tudni, hogy a WordPress nemcsak a webes jelenlétre vágyók érdeklődését keltette fel, hanem a hackerekét is. A kiberbűnözők előszeretettel támadják a CMS segítségével létrehozott oldalakat, mivel azok gyakran sebezhetők.

Ha azonban WordPress tárhelycsomagot választasz, és te magad is mindent megteszel a weboldalad biztonságáért, akkor nyugodt lehetsz. Az AB Plusznál ugyanis a korszerű CXS FTP és WEB védelemnek hála elhárítják a támadások közel 100%-át.

Mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő WordPress csomagot

Mivel a weboldal-tulajdonosoknak eltérőek az igényeik, ezért az AB Plusz több különböző WordPress csomagot hozott létre. Szabadon választhatsz az alap, medium, maxi és giga opció közül. Amelyik csomagra előfizetsz, annak egy teljes évig élvezheted az előnyeit.

A csomagok között a fő eltérés a tárhely mérete. A legkisebbhez 2 GB SSD tárhely jár, a legnagyobbhoz pedig 20 GB, a többi csomag átmenetet képez. Megrendelésük nagyon egyszerű, a domainneved és a számlázási adataid megadását követően pedig az AB Plusznál azonnal küldik is a számlát. Mielőbb kiegyenlíted, annál hamarabb birtokba is fogod tudni venni.

Tét nélkül kipróbálhatod bármelyik WordPress csomagot

Az AB Plusznál lehetőséged van arra, hogy kockázatmentesen próbáld ki az általuk kínált tárhelycsomagokat. Ha előfizetsz az egyikre, de nem lennél elégedett azzal, amit kapsz, akkor 30 napon belül visszakérheted a pénzed. A kérelemtől számítva 30 napon belül kifizetik az éves előfizetés díját a számodra.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: