Támogatott tartalom

Olasz gyógypapucsok egyenesen az itáliai csizma szívéből

olasz gyógypapucsok

Olaszország már rengeteget adott a világnak, ám kevesen tudják, hogy a pizza, a tészták és a művészeti, építészeti remekművek mellett az extra kényelmes, egészséget támogató női gyógypapucsok is innen származnak. Ezek a lábbelik számos szempontból nagyon különlegesek, ugyanis amellett, hogy megfelelnek az aktuális trendeknek, nagyon sokat tesznek hozzá a mindennapi komfortérzethez és egészséghez.

Az olasz gyógypapucsok titka

Nem véletlenül emelkednek ki a speciális lábbelik közül az olasz gyógypapucsok. Hiszen ezek a speciális kényelmi kialakítású, valódi bőrből készült papucsok egész napos komfort érzetet biztosítanak viselőjüknek még abban az esetben is, ha valaki egész nap talpon van vagy valami miatt sokat gyalogol.

Az anatómiailag kialakított talpágy és a zselés talpbetét alátámasztja a láb izmait, így egyszerre lesz egészséges és kényelmes is használatuk. Ráadásul az olasz gyógypapucsok további nagy előnye a fentieken kívül, hogy talpukon található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik.

Az úgynevezett antishokkos saroknak köszönhetően pedig ezek a lábbelik a gerincet érő rezgések 50%-át elnyelik.

Női gyógypapucs, trendi kialakítás

olasz gyógypapucsok

A női gyógypapucs kínálatról elmondható, hogy ma már a legkevésbé sem rondák és egyáltalán nem látszik rajtuk, hogy gyógyászati célra készültek. Ennek oka, hogy a kényelem mellett a gyártók a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek. Ennek köszönhetően pedig külső szemmel észre sem lehet venni, hogy nem divat lábbelit visel valaki.

Számos különböző modell

A pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes verziót a gyógypapucsok között, amely számos különböző árnyalatban és mintázattal elérhető.

Egytől egyig tökéletesen alkalmasak mindennapi használatra is, legyen szó nagy sétálásról, a munkahelyen való helytállásról vagy a házon belül történő járkálásról. Speciális kialakításának hála, még több órás gyaloglás után sem fárad el a láb ezekben a papucsokban.

A gerinced, a csontjaid és az ízületeid pedig kifejezetten hálásak lesznek azért, hogy leveszed róluk a terhet minden egyes lépésnél egy ilyen lábbeli viselésével.

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: