Támogatott tartalom

Pihenés egy gyönyörű karintiai hotelben

Hotel OTP Birkenhof

Amikor elégedettek vagyunk egy termékkel vagy szolgáltatással, akkor előfordul, hogy újra ugyanazt vesszük, vagy ugyanabban a boltban szerezzük meg, és visszatérünk kedvenc helyeinkre.

Minden termék vagy szolgáltatás megteremtője szeret kedveskedni a visszatérő vásárlóinak, van, aki százalékos kedvezményekkel, van, aki kuponokkal, mások ajándék szolgáltatásokkal. Számtalan módja van annak, hogy megbecsüljük törzsvásárlóinkat.

Utazzunk loyalty programmal Ausztriába!

Ugyanez a helyzet a szállodákkal is, amelyek valamilyen módon díjazzák azokat a vendégeket, akik már többször jártak náluk. Ha valaki a szomszédos Ausztriában szeretne visszatérő vendég lenni, akkor élvezheti a Hotel OTP Birkenhof**** ajánlatait, valamint loyalty programját.

Ők is úgy érezték, hogy annyian visszatértek már hozzájuk az elmúlt években, hogy illő ezt már valamiféleképpen honorálni, és azt is figyelembe venni, ki hány vendégéjszakát töltött el náluk.

A fentiek alapján egy négyszintű törzsvásárlói programot dolgoztak ki, hogy a frissen regisztrálóknak és a már régóta visszatérőknek is kellő mértékben tudjanak kedveskedni. A loyalty program egyik része a pontgyűjtés, ami euróban megadott kedvezményre váltható be, a másik része pedig az extra ajándékok, amelyeket a visszatérő vendégek kapnak.

Ezek a kedvezmények, akciók egyben ösztönző erővel is hatnak a vendégek számára, akiknél a sok kicsi sokra megy, és ha netán két hasonló szálláshely között vacillál valaki, a Birkenhof Hotel loyalty programja motiválóan fog hatni rá.

Akik most regisztrálnak

A programba most belépők számára javasolt a Basic tagság. Ezzel a tagsággal a következő foglalás árából 100 eurónként 3 pontot írnak jóvá. Minden pont beváltható ugyanolyan értékű euróra és kedvezményként igénybe vehető.

Maga a regisztráció is már megajándékozza a látogatót 10 ponttal, így elkezdheti azonnal a gyűjtögetést. A minél részletesebben kitöltött regisztrációért további pontokat lehet kapni.

Különlegessége ennek a hűségprogramnak, hogy nem jár le az adott évben, mint a legtöbb pontgyűjtő akció. A vendégek által megszerzett pontok korlátlan ideig érvényesek, és a következő szinttől be is lehet váltani azokat.

A következő szint pedig a Silver, ahol akár 3%-os kedvezményt is lehet kapni. Ennek feltétele, hogy már rendelkezzen az illető két foglalással, eltöltsön 10 vendégéjszakát és elköltsön minimum 2.500 eurót.

Itt is érvényes az a szabály, miszerint a következő foglalás árából 100 eurónként 3 pontot írnak jóvá. A Silver szinthez szintlépési bónuszpontok és a Birkenhof Hotel ajándéka is kapcsolódik már.

A Gold és a VIP szintek

Az igazi törzsvendégek, akik már jóval több éjszakát töltenek el a szállodában, már 5, illetve 7% kedvezményt kaphatnak, attól függően, hogy Gold vagy VIP tagok, és 5, illetve 7 pontot kapnak 100 eurónként.

A szintlépési bónuszok és a Birkenhof ajándékok itt is járnak, valamint extraként a szobában meglepetés gyümölcsbekészítés, a VIP tagokat pedig további különleges ajándékok és akciók várják.

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: