Támogatott tartalom

Praktikus ajándékötletek karácsonyra

ajándékötletek karácsonyra

Utolsó pillanatra hagyni a karácsonyi ajándékok beszerzését igazi extrém sport, amin még tovább bonyolít, ha egyáltalán nincs ötletünk arra, mit is vegyünk a szeretteinknek.

Ilyenkor általában mindannyiunk szeme előtt a reklámokban és filmekben látott tökéletes karácsonyfa képe lebeg, és csak arra gondolunk, hogy ezt mi semmiképpen sem fogjuk tudni megteremteni.

Ez pedig komoly stresszforrás lehet, amelyre egyáltalán nincsen szükségünk. Ezért is érdemes már most nekikezdeni a keresgélésnek, amelyhez a mai cikkünkben adunk egy kis segítséget.

Kozmetikai szettek a női ismerőseinknek és rokonainknak

Akár az egyik barátnőnkről, akár az édesanyákról van szó a különböző kozmetikai szettek szuper karácsonyi ajándékötletként funkcionálhatnak, hiszen ki ne vágyna egészségtől ragyogó, szép bőrre?

A mi személyes kedvencünk a DOUGLAS karácsonyi termékei között is fellelhető Mario Badescu Mini Mist Collection szett. Ez a gyönyörű ünnepi ajándékcsomag a márka 5 népszerű arcpermetét tartalmazza, amelyek az arcbőr javítását, felfrissítését és nyugtatását célzó intenzív hatóanyagokból állnak, mint amilyen például az aloe vera, a kamilla, a levendula, a zöld tea vagy a narancsvirág.

Emellett igazán ígéretes lehet még például a DOUGLAS Make-up Exception’ Eyes Set is, mivel szinte minden olyan sminktermék megtalálható benne, amelynek a segítségével egy alapsminket el lehet készíteni.

Többek között tartalmaz egy 5 az 1-ben volumenű Exception’Eyes szempillaspirált, 6 matt és csillámos árnyalatú szemhéjfestéket tartalmazó palettát valamint egy fekete kohl ceruzát a szemek intenzívebbé tételéhez.

A kozmetikai csomagok férfiak számára is ideálisak lehetnek

Stílusos frizura, tisztára borotvált arc, trendi szakáll, vagy akár egy extrémebb illatszer – a mai modern férfiak már komoly figyelmet fordítanak a megjelenésükre, ezért egy különlegesebb kozmetikai csomag az erősebbik nem számára is ideális karácsonyi ajándék lehet.

Tökéletes példaként szolgálhat a Rituals zuhanyzós habbal, izzadásgátló dezodorral és arcradírral ellátott Homme Collection Trial szettje, amelynek a segítségével összeállítható egy 3 lépésből álló, a bőr megtisztítását és revitalizálását célzó rutin, hogy a megajándékozottunk a nap folyamán mindig felfrissülve érezhesse magát.

Ne becsüljük le az ajándékutalványokat!

A cikk befejezéseképpen még arra hívnánk fel minden olvasónk figyelmét, hogy nem kell mindenáron személyes ajándékot vásárolni. Egy távolabbi rokon például nem fogja elvárni, hogy olyan ajándékot válasszunk neki, amelyet közös emlékek inspiráltak. Bizonyos esetekben ugyanez igaz a közelebbi családtagokra is.

Annyi a lényeg, hogy vegyük figyelembe az ajándékozott fél helyzetét! Egy újdonsült édesanya például kifejezetten örülni fog annak, ha olyan termékeket válogathat össze egy drogériából, amelyek segíthetnek neki kiszakadni a szürke hétköznapokból, és egy kicsit lazítani.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: