Támogatott tartalom

Praktikus konyhai eszközök ajándékba

konyhai eszközök

Meglepni a másikat nem egyszerű, viszont egy konyhatündér számára, esetleg egy olyan embernek, aki csak most kezd el sütni és főzni, tökéletes megoldás egy praktikus konyhai eszköz ajándékba. Választhatunk alapkellékeket, de jó választás lehet egy különleges kiegészítő is, aminek nagy hasznát veheti a mindennapok során.

Ebben a cikkben ilyen apróságokat mutatunk most be.

Különleges konyhai kellékek, amikkel bárkit meglephetünk

A minőségi konyhai eszközök ajándékba tökéletes választások abban az esetben, ha olyan személynek keresünk meglepetést, aki imád a sütni és főzni. Szóba jöhetnek kisebb és nagyobb dolgok, szettben kapható kellékek, de vehetünk akár boros kiegészítőket egyaránt. A továbbiakban felsorolunk pár dolgot, ami remek ötlet lehet a következő ünnep alkalmával.

Gyümölcshámozó szett

Annak, aki szívesen fogyaszt színes gyümölcsöket, nincs is jobb, mint egy praktikus gyümölcshámozó szett. Nem lesz többé gond a finomságok pucolása, bármikor ehet egy ananászt, egy almát, esetleg pár ízletes epret. A prémium konyhai eszköz alkalmas ugyanis epercsumázásra, narancshámozásra, sárgadinnye szeletelésre, valamint ananász aprításra egyaránt.

Ezzel a minőségi kiegészítővel nincs többé kupi a pulton, egyszerűen és hatékonyan tisztíthatóak meg a finomabbnál finomabb gyümölcsök. Végre egyszerűbbé és gyorsabbá válik a gyümölcssaláta készítése, de készülhet narancsos csirke, sárgadinnyés saláta, valamint ananászos sült egyaránt.

Hűtőtálcás tárolódoboz

Főként nyáron jön jól egy olyan eszköz, amit akár a szabadba is magunkkal tudunk vinni és nem romlik meg sem a sütemény, sem pedig a hús. A hűtőtálcás tárolódoboz egy olyan eszköz, amely megoldja a sok problémát okozó frissen tartást.

Ez a kellék hosszú ideig tartja megfelelő hőmérsékleten az egyes falatokat és még csak a hűtőbe se kell tenni. A termék alkalmas továbbá arra is, hogy süteményeket dobozoljunk, amiket nem akarunk elrejteni a vendégek elől, viszont félünk, hogy esetleg megolvadnak vagy tönkremennek. A tálca alá illeszthető hűtőelem gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

Apróságok tárolása

Sok háziasszonynak okoz problémát a kisebb dolgok, magvak, fűszerek, tortadíszítő kellékek tárolása. Ez már a múlt. A szakszerűtlen tárolás helyett válasszunk a popsome tároló-adagoló edényt, amelyben nemcsak biztonságban vannak a finomságok, de még a szórás sem okozhat problémát.

Az egyedi adagoló funkciójának köszönhetően könnyedén hozzá lehet férni a benne található dolgokhoz. Egyszerűen újra lehet tölteni, a szilikon fedő pedig pillanat alatt, akár egy kézzel is lepattintható. Mutatós, dizájnos, nem utolsó sorban remek meglepetés egy konyhatündér számára.

Talán nem is kell ennél több, hogy levegyünk valakit a lábáról, ha éppen születésnapja, névnapja van, karácsony közeledik, esetleg évfordulót ünnepel. Ezen konyhai eszközök bármelyike remek ajándék lehet egy háziasszonynak.

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: