Támogatott tartalom

Számtalan a munkalehetőség Nyíregyházán és környékén!

munka

Akár pályakezdőként, akár tapasztalt munkavállalóként keresünk állást, tudnunk kell, hogy honnan érdemes informálódni. Vannak a már jól ismert, nem túl trendi nyomtatott hirdetési újságok, és léteznek különböző online felületek.

Manapság, digitalizált világunkban az utóbbiak a népszerűbbek. Ezeknek is több típusa létezik. Ilyenek a social médiában az álláshirdető csoportok, a LinkedIn vagy az állásportálok is.

Leggyakrabban az álláshirdető oldalakról informálódunk, mert itt egy helyen juthatunk friss információkhoz. Lehet lokális-regionális vagy országos is egy site. Előbbi egy adott település munkáit tömöríti, utóbbi szerte az országban megjelenő hirdetéseket szemlézi.

Tegyük fel, hogy a keleti régióban, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében lakunk. Ebben az esetben fix, hol keressünk! Állások, munkák, munkahelyek: NyiregyhazaAllas.hu, itt biztosan találunk nyitott pozíciókat!

Általános ismérvek

Regionális portálként a fent említett oldal minden nyíregyházi és környékbeli álláslehetőséget bemutat, több, mint 4000 hirdetés jelenik meg itt. Álláskeresőként és munkáltatóként is böngészhetünk rajta. Ha munkát szeretnénk találni, akkor ingyenes a site minden szolgáltatása számunkra. Regisztrálni is csak akkor kell, ha már pályázunk.

Amennyiben nem szűrünk, a legfrissebb állások időrendben töltődnek be a portálon. De van lehetőségünk kategorizálni a weboldal jobb sávjában. Húsznál is több munkakör között pipálhatjuk be a nekünk tetszőt.

Az adminisztrációtól a művészeten és kultúrán át a vevő- és ügyfélszolgálati területig széles skálán mozognak a lehetőségek. Még a legtöbb jelentkezőt vonzó munkaköröket is listázza a portál.

Jelentkezés menete

Miután megtaláltuk a számunkra megfelelő munkát, hozzuk létre saját profilunkat a jelentkezéshez! Ez egy fiókként működik, ahol megjelennek majd a korábbi pályázataink is. Itt tudunk feliratkozni a hírlevélre is, hogy elsőként értesülhessünk az aktualitásokról.

  • Mielőtt megpályáznánk az állást, végezzünk egy gyors ellenőrzést az alábbiak mentén:
  • Megfelelő-e a profilképünk, jól tagolt-e a CV?
  • Kellően részletes-e az önéletrajzunk?
  • Tartalmazza-e minden végzettségünket, kompetenciánkat, szakmai pályafutásunkat?
  • Jó, ha megjelennek számítógépes ismereteink és a nyelvtudásunk is.
  • Illesszük be LinkedIn profilunkat!
  • A motivációs levélben fejtsük ki karriercélunkat, legyünk kreatívak! Győzzük meg a munkáltatót, hogy mi vagyunk a legalkalmasabbak az adott pozícióra!
  • Ha van videós bemutatkozónk, feltétlenül osszuk meg!

Ami a pályázat után jön…

Ha mindent csekkoltunk, kattintsunk a “küldés” gombra és jelentkezzünk! Előfordulhat, hogy nem azonnal vagy egyáltalán nem is kapunk visszajelzést. Ilyenkor se keseredjünk el, nézegessünk tovább! Minél több lehetőség van a talonban, annál jobbak az esélyeink!

Ha pedig behívnak bennünket az állásinterjúra, mindenképp készüljünk fel a munkáltatóból. A kellő tájékozottság már félsiker, a többi pedig úgyis adja magát.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: