Támogatott tartalom

Tökéletes éjszakai pihenés füldugóval

tökéletes éjszakai pihenés

Mindenki egyetért abban, hogy az éjszakai pihenés nagyon fontos ahhoz, hogy testünk és elménk el tudja látni mindazt a feladatot, amely egy-egy napon vár rá. Rohanó világunkban egyre sűrűbben szembesülünk azzal, hogy esténként hullafáradtan esünk ágyba, sőt cikázó gondolataink miatt akár nehezünkre is esik álomba merülni.

Ha mindez még tetőzödik különböző hangjelenségekkel, mint például házastársunk horkolása vagy a szomszéd kutya ugatása, biztosra vehetjük, hogy egy ördögi körbe kerülünk.

Egyetlen kiesett éjszakai pihenés is annyira lemeríti az energiakészleteinket, hogy csak nehezen tudjuk helyreállítani. Nem beszélve arról, ha valaki műszakba jár, tehát akkor kénytelen pihenni, amikor mások a hétköznapi életüket élik.

Pihentető alvás füldugóval

Mivel fontos az, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű alváshoz jussunk, remek megoldás lehet a füldugó alvás alatt. Természetesen füldugó és füldugó között is lehet igen nagy különbség, ezért nem árt körültekintően keresgélni a termékek között. A népszerű darabok között szintén érdemes körülnézni, mivel nem véletlenül nyeri el az emberek tetszését. A kialakítás különösen lényeges, mivel tökéletesen illeszkednie kell a fülünkhöz.

Miért jó választás a Bollsen füldugó?

A Bollsen füldugó remek választás, mivel a vásárlók véleménye nagy hangsúlyt kapott, azok alapján fejlesztik a terméket, amelyet nem mellesleg független német laboratóriumokban teszteltek. Többször használható, ezért környezetkímélő, a cég próbál minél kisebb ökológiai lábnyomot hátrahagyni.

Milyen hangokat szűr ki és milyen hangokat enged át?

A füldugó lényege, hogy a zavaró hangokat kiszűrje. Ilyen például házastársunk vagy akár a saját horkolásunk. Ugyanakkor más neszekre is figyelmesek lehetünk házunkban vagy tájékán. Ilyen a szomszéd kutya ugatása, az órák ketyegése vagy a közelben elhaladó forgalom zaja.

A jó hír az, hogy ezeket mind kiszűri a füldugó. Ugyanakkor az ébresztőóra jelzését vagy a bejárati ajtó csengőjének hangját átengedi, így nem kell attól félni, hogy elalszunk vagy nem halljuk valaki érkezését.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Még több cikk a rovatból: